TeamNariszaNoxson

Alla inlägg den 29 april 2019

Av Lovisa - 29 april 2019 21:00

Asså vädret som varit senaste veckan typ. Hur skönt är det inte?! Är egentligen en vinter människa men då vill jag ju ha en riktigt vinter med snö och soliga dagar. Inte slask och äckelväder som de är här..Så vädret som är nu är ju helt underbart!

Började dagen med att åka ner till Noxen idag och fixa stallet och longerade honom. Han va jättefin idag så de va kul :) <3

Finaste killen <3

När jag va klar hos Noxen åkte jag till HRF och red Tiger. Han hade ju vilat i helgen så han va lite småtaggad i mellan åt men annars va han faktiskt riktig fin att rida!<3

Svettig kille efteråt <3 (blir så när man taggar upp sig i onödan ;) )

När Tiger va klar så fixade jag stallet åt Narisza och sen passade vi på att rida ut i de fina vädret!<3 Narisza va pigg och glad men lika duktig som alltid :) <3

Haha lite oklart vad hon gör på denna bild med tungan hahaha <3

Hovis skulle ju komma idag men fick tyvärr lite förhinder men hon skulle komma imorgon i stället!

Ha det så bra så hörs vi!

// Lovisa

Av Lovisa - 29 april 2019 08:47

Igår fick jag som sagt hoppa in och jobba stalljour. Gick bra att jobba men märker ju direkt att min kropp inte orkar jobba en heldag. Va jäkligt sliten när jag kom hem på kvällen.


Fixade i alla fall stallet åt Narisza under dagen och så red jag henne när jag hade slutat vid 4. Vi red ett dressyrpass i ridhuset. Hon va lite pigg men jobbade på bra. Vi red lite sidvärts och mindre volter<3 Övningar som vi fått från Marianne. Red även mycket innanför spåret för att få henne att bli helt rak på rakt spår.

 



 



 

Lite svettig efter passet men rätt nöjd ändå tror jag!<3



När jag ridit Narisza så åkte jag ner till Noxen. Annelie fixade i stallet när jag red. Red fram i alla gångarter och han kändes jättebra. På slutet testade vi att ta några språng med nya sadeln. Han hoppade fint och sadeln kändes bra! Dock så va han lite slarvig första sprången och lyfte inte riktigt på benen men sen kom han på att det är bra om man lyfter på sina små ben när man hoppar ;)




  
duktig kille<3




  

Insåg när jag såg denna bild att jäklar va stor han börjar bli!<3 Ingen liten bebis längre


 



       


Efter passet så passade han på att mysa lite med Fanny <3 Hihi knashästen!<3 


Idag ska Noxen springa lite på lina på FM och Narisza ska ridas. Hovis kommer även till båda hästarna i EM :)


Ha det så bra så hörs vi!


// Lovisa

Presentation


Tja! Kul att du hittat hit. Här följer du mig, Lovisa och min vardag med Tärenäs Narisza och Turbo Stars Noxson! Rider även andra hästar också!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards